Ga naar hoofdinhoud
| 06 - 116 280 66

Pijnvrij sporten voor atleten!

Dit is het vervelendste wat je kan overkomen. Je bent lekker bezig, aan het sporten en ineens voel je weer die pijnscheut in je knie. Waardoor je niet verder kan, je moet weer stoppen met sporten. Hier baal je ontzettend van. Sporten maakt je zo gelukkig en dat kan nu niet. En dan verlies je ook nog eens je wedstrijd. Tegelijk maakt dit je ook bang. Bang dat als je zo door blijft gaan jij je knie verpest voor de rest van je leven. Bang dat er nu echt iets kapot is.

Je wilt graag sporten zonder dat je beperkt wordt door die vervelende knie. Weer 100% jezelf geven, weer lekker bezig zijn, waardoor jij weer wedstrijden gaat winnen. Dit is voor je mogelijk als je met mij samenwerkt. Hiervoor heb ik een speciaal programma ontwikkeld. Het programma back to sport, na knie klachten.

Dit programma is geschikt voor jou als je de volgende vragen met ja kan beantwoorden.

  • Wil jij er 100% voor gaan?
  • Wil jij echt van je pijnklachten af?
  • Wil jij echt beter en sterker worden?
  • Wil jij een plan om van a naar b te komen?
  • Wil je zelf actief aan de gang?

Hoe ziet het programma er praktisch uit

  • Een duidelijk plan om de knieklachten op te lossen. Om dit duidelijke plan te maken is het belangrijk om een goede en uitgebreide analyse te doen. Daarom start dit programma met een uitgebreide intake, waarna wij samen een op maat gemaakt behandelplan maken. Door dit behandelplan weet jij precies waar je aan toe bent, en wat jezelf kan doen aan het oplossen van je pijnklacht.
  • Om je in dit proces de ondersteuning te geven krijg je een online oefenschema waarmee je thuis aan de gang kan met de juiste oefeningen. 
  • Vijf consulten 1 op 1 met mij, waarin we kijken hoe het gaat waar nodig de oefeningen aanpassen, uitbreiden waardoor wij samen werken aan de return to sport.
  • Daarnaast kijken we samen ook naar factoren die het herstel extra kunnen ondersteunen. Daarom kijken we ook naar het slaappatroon en waar nodig krijgt u tips om het slaappatroon te herstellen. Ook voeding kan een rolspelen, daarom kijken we naar het voedingspatroon. Indien het wenselijk is om te kijken naar extra ondersteuning met bijvoorbeeld voedingssupplementen. Is het mogelijk om een online-consult te doen met een orthomoleculair therapeut.
  • Door het bieden van het compleet plan kan jij optimaal herstellen van je knie blessure en kan jij weer je wedstrijden gaan winnen.

 

De kosten voor dit programma zijn €600,00

Hardlopen

Vragen

Kan ik dit programma ook in delen afnemen? Het is een compleet basis programma. Het is hierdoor niet mogelijk om het programma in delen afnemen. Het is mogelijk om andere modules naar behoefde aan het basis programma toe te voegen.

 

Ik ga op vakantie, kan ik dan wel starten met het programma? Ja dat is mogelijk, met het plannen van de consultatie momenten kunnen we om je vakantie heen plannen. Echter raden we wel aan om in de vakantie wel het huiswerkprogramma te doen.

 

Kan ik de coaching sessie verdelen over een periode? De coaching sessies hoeven niet elke week plaats te vinden. Hier kan inderdaad lang tussen zitten. Zodat jij de tijd en ruimte hebt om de tips en oefeningen ook daadwerkelijk uit te voeren.

 

Wordt dit programma vergoed door de zorgverzekeraar? Het is helaas niet mogelijk om dit programma vergoed te krijgen van uw zorgverzekeraar.