skip to Main Content
| 06 - 116 280 66

goede voornemens!

Ben je 1 januari gestart met je goede voornemens? En lukt het je om deze vol te houden. Goed bezig, ga zo door! Merk je dat je moeite hebt om je goede doelen vol te houden? Ga dan na voor jezelf waardoor dit komt. De redenen kunnen legio zijn, en hierdoor zijn de mogelijkheden om hier mee om te gaan ook legio.

 

De eerste vraag die ik je wil stellen is waarom wil je dit goede voornemen halen? Wat levert je goede voornemen jouw persoonlijk op? De reden dat je dit wil en hoe graag je ervoor wilt gaan, bepaald mede het succes! Natuurlijk hangt succes van verschillende factoren af.

 

De tweede vraag dit ik je graag wil stellen is wat heb jij nodig om je goede voornemen te gaan volhouden? Zoals aangegeven kunnen de oplossingen legio zijn. Voor de een het een stok achter de deur of een app, voor een ander is het trainen met een personal trainer, gesprek met een leefstijl coach om te zoeken naar mogelijkheden. Kortom zoek naar een manier die bij jouw persoonlijk past.

 

Mocht je meer willen weten of zelf aan de gang willen gaan. Er zijn verschillende manieren om te kijken naar mogelijkheden om je doelen en wensen te gaan realiseren. Mocht je meer behoefte hebben aan informatie of handvatten willen om hier verder mee aan de gang te gaan. Lees dan gerust een eerder geschreven blog over leefstijl veranderingen zoals changes of change

Heb je meer behoefde aan een coaching gesprek, neem gerust contact met mij op.