Ga naar hoofdinhoud
| 06 - 116 280 66

Je werkt hard en bent altijd druk in de weer om deadline’s te halen, om op tijd te zijn voor afspraken elke dag weer. Aan het eind van de dag plof je moe en uitgeblust op de bank. Je hebt geen energie meer voor leuke dingen, dit maakt je somber en verdrietig. Je wilt dit graag veranderen. Wat je graag wil s’avonds nog energie hebben voor leuke dingen b.v. sporten, gezellig met vrienden/vriendinnen op stap, in het weekend kunnen genieten van het strand/bos, festival? Kortom je wilt graag leven!

Hoe fantastisch zou het zijn als jij energie hebt om leuke dingen te doen. Het leven bestaat niet alleen uit werken en rennen om alles geregeld en georganiseerd te krijgen. Hoe zou het voor jouw zijn als je s’avonds wel energie hebt om iets leuks te gaan doen?

Boost Your Energy

Het programma * Boost Your Energy is gemaakt om meer energie te hebben na een dag hard werken. Binnen het programma gaan wij stapje voor stapje werken om meer energie over houden. Dit doen wij door eerst samen te kijken naar het patroon om te zien waar het energie lek zit. En dan te kijken hoe kan dit opgelost worden. Zoals je wellicht begrijpt is dit een persoonlijke op maat gemaakte oplossing. Mijn rol als coach is jouw te helpen door tools aan te bieden om hiermee aan de slag te gaan.

Binnen het programma kijken we samen naar de verschillende zaken die invloed zouden kunnen hebben;

  • Bewegen/sporten
  • Voeding
  • Ontspannen
  • Slaap
  • Stress

Wil je meer weten over dit programma neem gerust contact met mij op.

Ervaring;

Helaas heb ik zelf een periode gehad waarbij ik weinig energie had. Ik werkte 60-70 uur per week, deed daarnaast een master opleiding. Op mijn werk was steeds meer stress, ondanks de stress is het mij gelukt mijn master opleiding Geriatrie Fysiotherapie af te ronden. Maar nam de werkdruk daarna niet af door veranderde situatie op mijn werk. Ik was moe, begon te huilen om kleine dingen. Mijn energie was totaal op. Ik probeerde meer rust in te bouwen. Helaas voerde mijn toenmalig werkgever de druk verder op. Uiteindelijk escaleerde de boel, ik kon de stress niet meer aan. Ik kwam thuis te zitten, had totaal geen energie meer, was ontzettend moe, somber en verdrietig.

Ik wist dat ik van sporten energie kreeg. Ik sleepte mezelf van bank naar de sportschool. Maar dat was niet genoeg. Met alleen sporten en uitrusten zou het niet lukken om uit dit diepe dal te komen. Het probleem was niet alleen de jaren hard werken, de hoge werkdruk die mijn toenmalig werkgever oplegde. Ik was mijn zelfvertrouwen kwijt geraakt. Ik zocht een coach, om daarmee aan de gang te gaan.

Het lukt mij om mezelf weer terug te vinden stapje voor stapje kwam de energie en zelfvertrouwen langzaam weer terug. 

Als ervaringsdeskundige weet ik wat je door  kan maken. En hoe naar het gevoel is om geen energie meer te hebben en niet meer te kunnen leven! Je leeft toch niet om alleen maar te werken, je leeft ook om van het leven te kunnen genieten.

Ik ben mij daarom de laatste jaren steeds meer bezig gaan houden om meer kennis en ervaring te krijgen in het begeleiden van mensen in het  het weer terug vinden van energie. Hierdoor weet ik dat coaching echt kan helpen om hierin stappen te maken.

Heb je nog vragen schroom niet en neem contact met mij op.

* programma is niet geschikt, als de oorzaak van de vermoeidheid een medische oorzaak heeft