skip to Main Content
| 06 - 116 280 66

Groepslessen

Het is mogelijk bij voldoende aanmeldingen (min 4 max 8 personen) om bij Happy Life, Fysiotherapie & Coaching groepslessen te volgen. Of als instructeur in te huren voor een les op uw werkplek of sportlocatie.

Bootcamp

Perfect Pilates

Perfect Pilates is een vorm van Pilates, deze wordt op verschillende manieren aangeboden. De focus bij Pilates ligt op houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en lichaam en geest. Door bewust te werken vanuit het power house wordt er kracht en stabiliteit gecreëerd wat o.a. leidt tot verbetering van houding in het dagelijks leven. Les wordt aangeboden om maandag avond om 19.00 uur

CORE

CORE is een groepsles gericht op het trainen van de core stability. Hierbij worden de buik-, rug- en bilspieren getraind. Core stability training is o.a. belangrijk voor het voorkomen van rugklachten. Training duurt 30 minuten.

HIIT

High Intensity Interval Training is geschikt voor sporters, die een basis fitheid willen hebben en het uithoudingsvermogen (aeroob en anaeroob) willen verbeteren. HIIT wordt vaak gezien als de ideale training om maximaal rendement te halen in een tijd van 30 minuten.

Bootcamp

Bootcamp is een buitentraining gericht op het verbeteren van fitheid door middel van verschillende oefenvormen. Het is mogelijk om een aangepaste bootcamp te volgen:

  • mensen met gezondheidsklachten (medische bootcamp),
  • beginners bootcamp,
  • zomerstop bootcamp (alleen zomer periode) voor voetballers.

Les wordt aangeboden op zaterdag om 9.00 uur.

PowerWalking

PowerWalking is een wandeling gecombineerd met oefeningen. Hierdoor werk je aan je conditie, spieruithoudingsvermogen en verbetering van spiermassa. De start locatie kan elke week wisselen. Wil je meedoen? Je bent van harte welkom om je aan te melden. Les wordt aangeboden om zaterdag om 10.00 uur

 

Jumping fitness

Jumping fitness is een groepsles die plaats vindt op de trampoline, waardoor je de gewrichten minder belast, balans traint en conditie verbeterd.

Wil je meer weten over een groepsles? neem vrijblijvend contact met mij op.