skip to Main Content
| 06 - 116 280 66

Groepslessen

Het is mogelijk bij voldoende aanmeldingen (min 4 max 8 personen) om bij Happy Life, Fysiotherapie & Coaching groepslessen te volgen. U kunt ons ook instructeur in te huren voor een les op uw werkplek of sportlocatie.

Bootcamp

Perfect Pilates

Perfect Pilates is een vorm van Pilates, deze wordt op verschillende manieren aangeboden. De focus bij Pilates ligt op houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en lichaam en geest. Door bewust te werken vanuit het power house wordt er kracht en stabiliteit gecreëerd wat o.a. leidt tot verbetering van houding in het dagelijks leven.

De lessen binnen starten bij 4 aanmeldingen per les

CORE

CORE is een groepsles gericht op het trainen van de core stability. Hierbij worden de buik-, rug- en bilspieren getraind. Core stability training is o.a. belangrijk voor het voorkomen van rugklachten. Training duurt 30 minuten.

HIIT

High Intensity Interval Training is geschikt voor sporters, die een basis fitheid willen hebben en het uithoudingsvermogen (aeroob en anaeroob) willen verbeteren. HIIT wordt vaak gezien als de ideale training om maximaal rendement te halen in een tijd van 30 minuten.

Bootcamp

Bootcamp is een buitentraining gericht op het verbeteren van fitheid door middel van verschillende oefenvormen. Het is mogelijk om een aangepaste bootcamp te volgen:

  • mensen met gezondheidsklachten (medische bootcamp),
  • beginners bootcamp,
  • zomerstop bootcamp (alleen zomer periode) voor voetballers.

 

PowerWalking

PowerWalking is een wandeling gecombineerd met oefeningen. Hierdoor werk je aan je conditie, spieruithoudingsvermogen en verbetering van spiermassa. De start locatie kan elke week wisselen. Wil je meedoen? Je bent van harte welkom om je aan te melden.

Wil je meer weten over een groepsles? neem vrijblijvend contact met mij op. IVM corona maatregelen verzoeken wij u om de corona-regels van de overheid in acht te nemen (1,5 meter afstand, mondkapje op wanneer u niet aan het sporten bent).