skip to Main Content
| 06 - 116 280 66

Werkwijze Happy Life Fysiotherapie & Coaching

Wanneer je bij mij komt met een nieuwe klacht start de behandeling met een intake ofwel onderzoek. Een onderzoek bestaat uit een gesprek en een lichamelijk onderzoek. Je klachten worden grondig uitgevraagd en daarna worden er een aantal testen uitgevoerd om te kijken of de oorzaak van de klacht achterhaald kan worden. Vervolgens wordt er met je besproken wat er aan de hand is, of het te behandelen is door een fysiotherapeut en er wordt een inschatting gemaakt hoe lang de behandeling zal gaan duren.

Wanneer er sprake is van een klacht waarbij je beter door een andere zorgprofessional kunt worden geholpen, zal ik je adviseren om daar contact mee op te nemen. Ook als het verstandig is om eerst contact op te nemen met de huisarts, wordt dit besproken. In een later stadium kun je dan alsnog door mij behandeld worden.

Tijdens de intake zal ik een medisch dossier aanmaken zoals de zorgverzekeraars in Nederland van mij verlangen. Elke behandeling wordt tevens bijgehouden in dit dossier zodat ik weet wat er per behandeling is gedaan. Je mag altijd je behandeldossier in zien.

De behandeling:

Het streven is het zo effectief mogelijk behandelen van je klachten: ” in zo min mogelijk behandelingen een optimaal resultaat neerzetten “. Tijdens de behandeling wordt er niet alleen ingegaan op je huidige klachten maar ook hoe je kunt voorkomen dat de klachten zich opnieuw voordoen.

Tijdens de behandeling moet er een open en ontspannen sfeer zijn waarbij jij je op uw gemak voelt: ik sta open voor al je vragen en opmerkingen over de behandelingen die ik uitvoer.

Oefening Met Looplader