skip to Main Content
| 06 - 116 280 66

Vind je het lastig om gefocust te werken aan je doelstellingen? Heb je moeite met afvallen? Of wil je sportspecifiek trainen? Misschien is Personal Training dan iets voor jouw!

Happy Life Fysiotherapie & Coaching bied personal training aan in Zeist zowel op de praktijk als buiten op het veld of in het bos. Wil je buiten trainen dan is dit o.a. mogelijk in de mooie bossen van Zeist, Dijnselburg, Stuifheuvel, Zeisterbos, Panbos.

Wat is personal training?

Personal training is training één op één. De training is gericht op het behalen van jou eigen doelen. Daarnaast gaat de Personal Training van Happy Life Fysiotherapie & Coaching verder, ik  kijk samen met jouw wat jij nodig hebt om je doelen te kunnen behalen. Coaching kan zich o.a. richten op je lifestyle.

Sportblessure Fysiotherapie Zeist Voorbeeld Trainen Buikspieren

Is personal training voor jouw geschikt?

Wil jij je doelen halen? En heb jij hulp nodig om dit te bereiken? Dan kan personal training je hierbij heel goed helpen.

Ik geloof namelijk dat iedereen in staat is om het beste uit zichzelf te halen. Hierbij kan coaching op maat je heel goed helpen. Ik werk niet met standaard plannen maar met persoonlijke begeleiding. Hierdoor kan ik je handvatten geven waarmee je zelf aan de slag kan gaan.

Voordelen van personal training

  • persoonlijk trainingsprogramma
  • effectief trainingsprogramma die echt bij jouw past. Waardoor jij nu echt je doelstellingen kunt gaan halen.
  • We dagen je uit, motiveren en inspireren je
  • Wij coachen en begeleiden ook op de juiste techniek
  • Wij houden rekening met blessures en passen waar nodig de oefening aan.

Hoe werkt personal training?

In een vrijblijvend oriënterend gesprek kijken we samen of ik als coach de geschikte persoon ben voor jou, om je te helpen met en bij het behalen van jou doelen.

Besluiten we samen verder te gaan, dan volgt er een intake. De intake is bedoeld om jouw doelen en voorkeuren van training/coaching helder te krijgen. Ook wordt er gekeken of er nog gezondheidsrisico’s zijn waarmee rekening gehouden moet worden. Daarnaast kijken we samen wat de onderliggende oorzaak is waardoor het nog niet is gelukt om je doel(en) te behalen. Door de bewustwording waarom dit nog niet gelukt is gaan we samen bewust aan de gang om de onderliggende oorzaak op te lossen.

Als de doelen duidelijk zijn maken we samen afspraken om te gaan werken aan je doelen.

Tijdens de 1 op 1 trainingen zorg ik er voor dat je veilig, effectief en op een leuke manier aan je doelen kunt werken. Met de keuze van oefeningen hou ik rekening met jouw anatomie (niet elke oefeningen is voor iedereen even geschikt), train je volgens de FITT factoren.

Daarnaast coach ik je om op eigen kracht aan je doelen te werken en deze dan ook echt te behalen.

Hiervoor maak ik gebruik van o.a. Motivational Interviewing, positieve gezondheid. Als je goed voor ogen hebt wat je doel is, en waarom je dit echt wil bereiken helpt dit om gefocust te blijven op je doelen. Hierdoor ben je echt in staat om je doel te bereiken.

Waar kan personal training plaats vinden?

Door je training aan te passen op je doelen en aan te bieden op de locatie waar je zelf wil trainen dat kan in een van de mooie bossen van Zeist te denken valt aan: Dijnselburg, Stuifheuvel, Panbos, Zeisterbos, ik zal je helpen om het optimale uit je training te halen.

Wil je graag buiten Zeist trainen bijvoorbeeld Soester Duinen, Kaapse bossen, Nationaal Park Utrechtse heuvelrug, Klein Zwitserland, Hensschotenmeer, Maarsseveense Plassen? Is dit zeker op afspraak mogelijk.

Kwaliteit van de personal trainer

Leonie hou haar kennis mbt trainingsmethode up to date heeft meerdere cursussen voor personal trainer en lezingen gevolgd. Daarnaast is Leonie bezig met de master fysiotherapie met afstudeer richting sport. De nieuwe kennis en inzichten worden in de trainingen verwerkt om er voor te zorgen dat jij een zo effectief mogelijk trainingsprogramma hebt en jij jouw doelstellingen gaat realiseren.

Naast Leonie is ook Lisa werkzaam in de praktijk. Lisa is fysiotherapeut in opleiding. Heeft als missie om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Alternatief voor personal training

Wil je liever trainen in gezelschap met vrienden/vriendinnen, familie, collega’s kijk dan eens naar de mogelijkheden van small group trainingen.

Contact

Maak gerust een afspraak met Leonie of Lisa voor een vrijblijvend gratis (telefonische als je dit wenst) oriënterend kennismakingsgesprek (15 minuten).

Update juni 2020

door Leonie de Bree, Fysiotherapeut en Personal trainer

Opleidingen voor personal training

Leonie heeft diverse opleidingen, cursussen en lezingen gevolgd: