skip to Main Content
| 06 - 116 280 66

Leonie de Bree

Voor mij is het mooiste moment als mijn cliënten inzien wat hun mogelijkheden zijn om hun doelen en daarmee betere resultaten te halen, waardoor de cliënt gelukkiger wordt.

Ik ben Leonie werkzaam in Zeist als fysiotherapeute, personal trainer en leefstijlcoach. Ik ben dit gaan doen omdat ik het verschil wil gaan maken met persoonlijke training en begeleiding. Het is voor iedereen mogelijk om doelen en resultaten te halen op je eigen niveau. Om deze betere resultaten te behalen kan ik jou de juiste handvatten geven, zodat jij gelukkiger wordt met jezelf.

Fysiotherapeut Leonie De Bree

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij belangrijk, omdat ik er in geloof dat je altijd beter kunt worden zowel ‘op werk, sport, privé gebied’. Omdat ik beter wil worden heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op werkgebied en op persoonlijke ontwikkeling.

Ontwikkeling gaat met up ’s en downs en kan soms best confronterend zijn. Om beter te worden moet je kritisch naar jezelf durven te kijken, dit vraagt om lef. Je moet immers uit je eigen comfort zone komen. Dit kan soms best lastig zijn.

Toen ik op een bepaald moment er helemaal door heen zat (veel stress en geen energie meer had), ben ik met een coach gaan werken.  Door de gesprekken met een coach kon ik echt de diepte in gaan. Hierdoor kon ik beter in contact komen met mezelf.

Ik kwam er achter dat ik niet kon werken vanuit mijn eigen visie in de situatie waarin ik zat. Een gesprek met een coach heeft mij geholpen om onder woorden te brengen wat mijn visie is. Ik was mijn visie waarmee ik mijn opleiding was begonnen in de loop van de tijd een beetje kwijt geraakt.  De dialoog met mezelf was op dat moment niet voldoende om de stap te maken die ik graag wilde. Ik zat vast in een patroon van mijn werkplek en ik kon niet zijn wie ik daadwerkelijk was.

Om op mijn visie vorm te geven ben ik mijn eigen praktijk begonnen Happy Life, Fysiotherapie & Coaching. Dit was voor mij een grote stap en het verder leren en ontwikkelen is daarmee weer in een versnelling gekomen. Hierdoor leer ik elke dag nog steeds nieuwe dingen. Het mooie van het leven is dat je nooit bent uitgeleerd.

Droom het, Geloof het, Realiseer het!

Als fysiotherapeut en personal coach help ik cliënten bij het halen van hun doelen op leefstijl gebied.

Ook hierbij loop je soms tegen problemen en of vragen aan. Je leefstijl  veranderen, beter kunnen functioneren, meer ontspanning, meer balans is niet altijd even makkelijk. Dit vraagt niet alleen om een oefen- en/of voedingsschema. Dit vraagt om verandering van de mind-set, hiervoor moet je uit je eigen comfort zone komen. Dit kan niet met een standaard programma maar vraagt om persoonlijke begeleiding.

Persoonlijk begeleiding betekend voor mij dat jij centraal staat. Het draait immers om jou. Het gaat er om dat jij je persoonlijke doelen haalt.

Door mijn persoonlijke ervaring (zowel op werk als persoonlijke ervaring) en scholing, mijn passie voor sport en voeding kan ik je als coach helpen om je leefstijl nu echt aan te passen, balans te vinden in het leven.

Wil jij hulp om doelen op gebied van leefstijl; meer te gaan bewegen, meer te ontspannen en meer balans in je leven nu echt gaan bereiken? Ben je bereid om hier zelf echt mee aan de slag te gaan? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik vind het ontzettend lekker om buiten in het bos te wandelen of te sporten. Hierbij geniet ik heerlijk van de natuur. Het mooie uitzicht, de bomen in de bloesem of de herfst kleuren, de vogels die je hoort fluiten hier kan ik echt van genieten. Voor mij is het ideaal om buiten te trainen. Heel veel oefeningen kun je buiten uitvoeren, waardoor je heerlijk buiten je trainingsdoelen kunt halen.

Naast dat ik buiten heerlijk bezig ben sport ik ook nog regelmatig in de sportschool. Hier volg ik verschillende groepslessen met mijn vrienden. Ook ben ik af en toe in de fitness zaal te vinden met vrienden om gezellig samen bezig te zijn, spieren te trainen en doelen te halen.

Mocht je meer willen weten m.b.t. mijn werkervaring? Kijk gerust op mijn LinkedIn profiel

 

Mijn BIG nummer: 39915066504

Lisa van Essen

Ik ben Lisa. Ik ben studente Fysiotherapie aan het SOMT in Amersfoort en heb een van mijn stages gevolgd bij Happy Life. Hierna ben ik hier gaan werken als sportmasseuse en personal trainer. Ik vind dit ontzettend leuk en het is een perfecte aanvulling voor mijn studie.

Het is erg fijn om te zien hoe mensen baat hebben bij de behandelingen/trainingen en om te zien dat hun fysieke fitheid verbeterd. Ik vind het leuk om te kijken naar ieder individu en zo samen een
perfect afgemeten programma op te stellen die het beste past bij jouw wensen en doelen. Niemand is ten slotte hetzelfde.

In mijn vrije tijd sport ik zelf ook veel. Ik ga vaak naar de sportschool en geniet van actieve vakanties in de bergen. Naast sport is muziek ook mijn passie. Ik speel elektrisch gitaar en drum in een bandje, waarmee we af en toe optreden. Ik zoek altijd naar uitdagingen voor mezelf en streef ernaar om steeds beter te worden in het vak, maar ook in het herkennen van mijn eigen kunnen.

Lisa
Lisa

Af en toe bieden wij voor studenten fysiotherapie een stage plaats aan. Het kan hierdoor voorkomen dat er een stagiaire aanwezig is.

Mocht u het niet fijn vinden als er een stagiaire bij uw behandeling aanwezig is. Wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan uw therapeut aan te geven. Zodat wij hier rekening mee kunnen houden.